Gratis Producten Tips

 

Het is altijd handig om op de hoogte te blijven van het actuele aanbod van gratis producten. Puurgratis is ontwikkeld volgens de laatste social media trents. Dat betekent dat PuurGratis is geintegreerd met Twitter, Facebook en RSS feeds.

 

Twitter PuurGratis

Iedere dag komen er nieuwe gratis producten op PuurGratis. Deze gratis producten worden door ons PuurGratis team meteen geplaatst op Twitter. Volg ons dus via Twitter en blijf op de hoogte van de laatste gratis producten.

Klik hier om ons te volgen via Twitter.

 

Twitter zelf

Bij alle gratis producten op PuurGratis is het mogelijk om op het Tweet knopje te klikken. Het betreffende gratis Product zal dan in je eigen Twitter feed geplaatst worden zodat jouw volgers het betreffende gratis product kunnen zien.

 

Facebook

Er is ook een Facebook knopje bij ieder gratis Product beschikbaar. ALs je hierop klikt en je hebt een Facebook account dan zal het tellertje dat bij het Facebook knopjehoort met 1 worden opgehoogd. Dit betekent dat weer 1 Facebook gebruiker het Gratis Product leuk vindt.

 

RSS Feeds

Heb je zelf een website? Laat dan de allerlaatste gratis producten automatisch op je website zien met behulp van onze Gratis Producten RSS Feed.

Klik hier om de RSS Feed te bekijken.